Robin Storm

Image

Nieuwe single: Let me be your man

Liefde is ingewikkeld, ook voor talentvolle singer-songwriter Robin Storm. Op zijn nieuwe single Let Me Be Your Man legt hij op geheel eigen wijze uit hoe liefde prachtig, maar toch oneerlijk kan zijn. De track, die op 29 september uit komt, is onderdeel van Robin Storms debuut-EP The Art Of Being Young, die vanaf aankomende november overal te beluisteren zal zijn.

“It feels like i’m running around in circles, chasing a heart that I can’t seem to win”, zingt Robin Stormin de opening van het liedje. Vanaf het begin is het duidelijk: Robin Storm is verliefd. Toch gaat dit liedniet alléén over liefde, maar ook over nemen van risico’s en geloven in een betere toekomst samen met een geliefde. Geïnspireerd door Rex Orange County, met een catchy melodie en een herkenbare tekst die je raakt, is Let Me Be Your Man een heerlijk nummer om bijvoorbeeld mee te zingen in de auto.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Foto's door Annemieke van der Togt

Follow Robin Storm for updates on news and releases.

Label: Lloyd Records Rotterdam / pjotr@lloydrecords.nl / 📞 +31 648692251
Management: Xplo Music / eugene@xplo.nl / 📞 +31 655157718

Robin Storm

Image

Nieuwe single: Unhappily Buried

Houd je van Engelstalige pop met spot-on lyrics? Dan is Robin Storm jouw guy! Deze ‘Nederlandse Jason Mraz’ bracht in 2023 eerder al zijn track ‘Don’t Hide Your Tears’ uit en gaf vorige maand zijn eerste concert met eigen band. Vanaf 26 mei 2023 is ook zijn tweede single van het jaar ‘Unhappily Buried’ uit.

Robin Storm was 17 toen hij de eerste versie van ‘Unhappily Buried’ schreef. Hij merkte dat volwassen worden gepaard gaat met het nemen van moeilijke besluiten. Hij legt uit: “ik had een hoop lastige keuzes in mijn leven. Wat als ik het verkeerde koos? Ik schreef mijn zorgen op en maakte er een liedje over: ‘kids, a wife and getting married: you better make the right decisions, unless you wanna be unhappily buried’”. De track is een lekkere popplaat met lichte invloeden uit soul en rock, waarin Robin Storm je met doordachte lyrics op prachtige wijze terugbrengt naar de vrijheid die hij ervaarde als kind.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Foto's door Annemieke van der Togt

Follow Robin Storm for updates on news and releases.

Label: Lloyd Records Rotterdam
pjotr@lloydrecords.nl
📞 +31 648692251

Management: Xplo Music
eugene@xplo.nl
📞 +31 655157718